Maatschappelijk / sociaal werker

Goudenhart vacatures

Wie zijn wij?

Goudenhart is een zelfstandig bedrijfsonderdeel van Fundis (www.fundis.nl). Goudenhart biedt multidisciplinaire behandeling aan revalidanten, kwetsbare ouderen en mensen met een chronische ziekte in Zoetermeer, Rotterdam en Midden-Holland. Onze klantwaarden zijn persoonlijk, innovatief en professioneel.

Wie zoeken wij?

Goudenhart is aan het uitbreiden, als gevolg hiervan zijn we op zoek naar een ondernemende maatschappelijk werker met ervaring in de gezondheidszorg. Wij zoeken iemand die enthousiast wordt van het werken in een dynamische, ondernemende en innovatieve organisatie met ruim 100 collegas en actief is in het hele werkgebied van Fundis. Binnen dit werkgebied worden de behandelaren van Goudenhart ingezet bij Transmitt revalidatie (GRZ) en alle locaties van Welthuis (langdurige zorg).

Wat bieden wij?

Als maatschappelijk werker bij Goudenhart ben je onderdeel van het psychosociale cluster, bestaande uit een team van (GZ) psychologen en een maatschappelijke werker. Wij bieden uitdagende werkzaamheden in de begeleiding, behandeling en ondersteuning van cliënten en hun sociale systeem met hulpvragen op psychosociaal en praktisch- materieel gebied. Je bent hierbij onderdeel van het multidisciplinaire behandelteam.

Een salaris conform CAO is vanzelfsprekend (FWG 55) met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Een contract van 7 maanden die we bij wederzijdse tevredenheid verlengen naar een vaste aanstelling.
De werkdagen zijn in overleg, de uren zijn mogelijk in de toekomst uit te breiden. Goudenhart hecht veel waarde aan vrijheid in het organiseren van eigen tijd en werkzaamheden.

Naast de primaire werkzaamheden is er ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. Dit kan binnen de eigen vakgroep, maar ook door middel van projecten die actueel zijn in de GRZ en de langdurige zorg.

Meer weten over Goudenhart? Kijk op www.goudenhart.nu

Meer weten over de functie?

Bel of mail Mirjam Everaarts, maatschappelijk werker: m.everaarts@goudenhart.nu of via tel. 06-13930965 of Nicole Zahradnik, maartschappelijk werker: n.zahradnik@goudenhart.nu of via tel. 06-34029794

Solliciteren?

Stuur je sollicitatie dan door naar Siri Straathof, manager behandeling, s.straathof@goudenhart.nu

Interesse in de functie van Maatschappelijk / sociaal werker? Solliciteer gelijk!