Waarneming fysiotherapie

Goudenhartvacatures

Wat doe je als fysiotherapeut bij Goudenhart?

Jij wordt de fysiotherapeut voor de doelgroep van Goudenhart gericht op kwetsbare ouderen en chronisch zieken. We bieden fysiotherapeutische behandeling aan in de revalidatiezorg (GRZ), verpleeghuis (WLZ), eerstelijnsverblijf (ELV) en poliklinisch (ZVW). De werkzaamheden zijn zeer afwisselend en bieden veel uitdaging. Denk hierbij aan het fysiotherapeutisch onderzoeken en behandelen van kwetsbare ouderen en cliënten met een chronische ziekte binnen één van onze locaties of extramuraal. Je werkt samen met een multidisciplinair team. Er is een directe samenwerking met revalidatiearts, orthopedisch instrumentmaker en orthopedisch schoenmaker en overige behandeldisciplines van Goudenhart.

Goudenhart is de behandeldienst van Fundis. Wij zijn continue in beweging en op zoek naar de mooiste manieren om onze bewoners van dienst te zijn. We streven naar professionaliteit en innovatie, met een persoonlijk en laagdrempelig karakter. Ons paramedisch team is redelijk jong en bestaat uit een grote diversiteit aan mensen en functies. Zo hebben we diëtisten, ergotherapeuten, fysiotherapeuten en logopedisten in dienst. We hebben een sterke focus op multidisciplinaire behandeling. Onze behandelaren worden ingezet in woonzorglocaties waar bewoners wonen met een WLZ-indicatie, op revalidatie afdelingen en in het eerstelijnsverblijf. Dit doen we in Zoetermeer, Rotterdam en Midden-Holland.

Dit vind je leuk om te doen

Je houdt van afwisseling in je werkzaamheden. Je vindt het fijn om direct in contact te staan met de ouderen en hun familie of mantelzorgers. Je kijkt niet alleen naar het ziektebeeld, maar vooral naar de mens. Je staat sterk in je schoenen en weet goed samen te werken met andere disciplines. Jij houdt van een dynamische, groeiende omgeving met steeds nieuwe uitdagingen om aan te kunnen gaan. Je bent op zoek naar een werkplek waar je de ruimte hebt om zelf ook verder te groeien.

Hierin herken je jezelf                                                                                                                  

 • Je bent vanaf 1 februari 2024 beschikbaar
 • Je bent in het bezit van het diploma HBO Fysiotherapie.
 • Je bent een enthousiaste BIG-geregistreerde fysiotherapeut die zich graag wil ontwikkelen binnen de zorg voor chronisch zieken en kwetsbare ouderen.
 • Je hebt ervaring en/of affiniteit met het behandelen van cliënten in intramurale (verpleeg)locaties.
 • Je houdt van een uitdaging en afwisselende werkzaamheden.
 • Je hebt een behoefte om jezelf te ontwikkelen en vindt innovatie belangrijk.

Dit zoek je verder in een baan

 • Een 16 tot 32-urige werkweek behoort tot de mogelijkheden (uren in overleg afstemmen).
 • Inschaling in FWG 55 met goede secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO VVT).
 • De mogelijkheid om je persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen.
 • Je houdt van een persoonlijke aanpak in een bedrijf waar professionaliteit en innovatie grote waarden zijn.
 • Platte bedrijfsstructuur, laagdrempelig, prettige werkcultuur en fijn contact met collega’s.
 • Je hecht veel waarde aan vrijheid in het organiseren van eigen tijd en werkzaamheden.

Wil je inhoudelijk meer weten?

Neem dan contact op met ons (para)medisch secretariaat: info@goudenhart.nu of via tel. 088-0234781. Zij brengen je in contact met een van onze collega’s. Of kijk op www.goudenhart.nu ! 

Solliciteren?

Enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Leuk! We zien graag jouw reactie tegemoet. Stuur je sollicitatie dan door naar info@goudenhart.nu .

Interesse in de functie van Waarneming fysiotherapie? Solliciteer gelijk!